Hem Kläder Accessoarer Nike Double Wristband Grey

Nike Double Wristband Grey

Tillfälligt slut Säker betalning
159 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

2-pack wristband från Nike, passar dig som ställer krav på din utrustning

Ta kontroll över din spelupplevelse med de klassiska högkvalitativa wristbands från Nike, en oumbärlig del av utrustningen för många spelare på ATP-touren. Dessa wristbands är utformade för att hålla svetten borta från dina händer, ge dig ett förbättrat grepp om racket och låta dig fokusera på spelet utan onödiga distraktioner. Högkvalitativ Konstruktion Nike är känt för att leverera produkter av hög kvalitet, och dessa wristbands är inget undantag. Tillverkade med omsorgsfullt utvalda material för optimal svettavvisande prestanda. ATP-Tournivå Används av många professionella spelare på ATP-touren, vilket gör dem till ett pålitligt val för de som strävar efter det bästa inom utrustning och prestanda. Effektiv Svettavvisning Wristbandsen är utformade för att effektivt absorbera och hålla bort svetten från händerna under intensiva spelögonblick. Detta bidrar till att förbättra ditt grepp och minskar risken för slirande racket. Fokusera på Rätt Saker Genom att hålla svetten under kontroll tillåter dessa wristbands dig att fokusera på det som verkligen betyder något – ditt spel. Undvik onödiga distraktioner och maximera din prestation på banan. Klassiskt Nike Design Nike kombinerar prestanda med stil. De klassiska wristbandsen har en tidlös design som passar perfekt in i din tennisutrustning. Oavsett om du är en professionell spelare eller en entusiastisk amatör, kommer Nike Klassiska Wristbands att höja din spelupplevelse genom att hålla svetten borta och ge dig det grepp du behöver för att lyckas på banan. Levereras i 2-pack.
Webblager
Nike Double Wristband Grey
Tillfälligt slut
NNN05-078
Butikslager Solna
Nike Double Wristband Grey
Tillfälligt slut
NNN05-078

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.