Hem Kläder Accessoarer Nike Dri Fit ADV Club Cap Black

Nike Dri Fit ADV Club Cap Black

Tillfälligt slut Säker betalning
349 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Keps från Nike

Nike Club-kepsen är den ultimata träningspartnern som inte bara ger dig ett snyggt utseende, utan också praktiska fördelar som hjälper dig prestera på topp. Med denna modell har Nike applicerat sin avancerade svettavvisande teknologin, så du slipper bli ofräsch under ditt spel. Detta innebär att när blir intensivt spel och adrenalinet pumpar, kan du vara säker på att kepsen inte kommer att stå i vägen för ditt fokus och dina prestationer. Vare sig du är på tennisbanan eller på väg till gymmet, är Nike Club-kepsen den optimala accessoaren för en sportig livsstil. Med dess kombination av stil, funktion och bekvämlighet får du allt du eftersöker när du letar efter en ny keps. Information Nike Dri-FIT ADV-tekniken kombinerar fuktavvisande material med avancerad konstruktion och detaljer som håller dig behagligt torr. Mjukt, lätt material med mycket stretch för perfekt passform. Svettband och perforeringar på hjässan för extra ventilation. Stängning med kardborreband baktill gör det enkelt att anpassa passformen. UV-behandlad material skyddar områden som täcks av kepsen mot solens strålar. Storlek M/L
Webblager
Nike Dri Fit ADV Club Cap Black
Tillfälligt slut
FB5598-010
Butikslager Solna
Nike Dri Fit ADV Club Cap Black
Tillfälligt slut
FB5598-010

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.