Hem Padel Väskor Nox AT10 Competition XL Compact Padel Bag

Nox AT10 Competition XL Compact Padel Bag

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
849 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nya AT10 Competition XL Compact Padelväska, supersmart padelväska där Nox verkligen har tänkt på allt

Speciellt utformad för den framstående spelaren på World Padel Tour: Agustin Tapia. Denna padelväska sticker ut med sin stora kapacitet i en superkompakt storlek, denna heta nyhet från Nox är verkligen en av de mest mångsidiga och högfunktionella padelväskorna på marknaden. Termoficka med Nox TermoTech-teknik Detta skyddar dina padelracketar från hastiga externa temperaturförändringar som annars kan orsaka skada på träffyta och kärna vid exponering. Med ThermoTech-facket ökar du livslängden och håller dina dyrbara racketar i nyskick längre. Kapacitet för upp till 3 padelracket Trots sin kompakta storlek rymmer den här väskan upp till tre padelracketar, vilket gör den idealisk för turneringar och långa träningspass. Termiskt bollrör/vattenflaske-fack med Nox TermoTech-teknik Väskan har ett specifikt fack tillägnat vattenflaska eller bollrör. Detta fack håller din dryck sval och förfriskande under hela matchen eller det tuffa träningspasset. Skofack med luftningssystem Separera dina skor från övrig utrustning och håll dem fräscha med det ventilerade skofacket. Detta håller dina skor och din övriga utrustning fräsch längre. Sidofack med fickfördelare Håll dina värdesaker organiserade och lättillgängliga med det praktiska sidofacket som har fickfördelare för mobiltelefon, plånbok, nycklar och andra små tillhörigheter. Glasögonfack på axelremmen Förvara dina solglasögon på ett säkert och skyddat sätt med det dedikerade glasögonfacket på axelremmen, vilket ger enkel åtkomst och förhindrar repor eller skador. Tvättpåse för smutsiga kläder Håll dina rena kläder separerade från smutsiga med den medföljande tvättpåsen, vilket gör det enkelt att organisera och transportera din utrustning. Med AT10 Competition XL Compact Padel-väskan får du en högpresterande och mångsidig padelväska som är precist anpassad för Agustin Tapia och alla padelentusiaster som strävar efter funktionalitet i det yttersta för sitt padlutövande.
Mått:
60x30x45 cm
Färg:
Svart, Grå, Orange
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Nox AT10 Competition XL Compact Padel Bag
Tillfälligt slut
BPAT10COMXL
Butikslager Solna
Nox AT10 Competition XL Compact Padel Bag
Tillfälligt slut
BPAT10COMXL

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.