Hem Padel Racket Nox AT10 Genius 18K By Tapia Limited Edition 2022

Nox AT10 Genius 18K By Tapia Limited Edition 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

AT10 Genius Arena 18K By Tapia 2022 i limiterad upplaga.

At10 Genius Limited Edition 2022 från Nox är ett padelracket som andas exklusivitet. Detta racket släpps i en begränsad upplaga där vi på Racketspecialisten är glada över att ha fått tag på en del av dessa. Detta padelracket är en limiterad färgsättning på Augustin Tapias racketval AT10 Genius Arena 18K men med en nyutvecklad struktur på slagytan benämnd Exclusive Spin+. Vad detta innebär är att Nox valt att applicera deras 3D hexagonal-mönster i mitten av sweetspot i kombination med sandpapper över hela slagytan. Detta ger ett väldigt bra grepp om bollen och bidrar således till bättre effekt i t.ex. kickade smashar. Denna limiterade upplaga levereras också med HR3 Black EVA vilket är en lite styvare kärna jämfört med vanliga HR-kärnan. I övrigt är racketen sig lik AT10 Genius Arena 12K. Slagytan är tillverkad av det påkostade kolfibermaterialet Carbon 18K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. Detta padelracket är droppformat och har en jämn balans vilket bidrar till en härlig kombination av fart och kontroll. AT10 Genius Limited Edition 2022 är fullproppad med påkostade teknologier från Nox där några av dom listas nedan: - HR3 Core Black Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA'' vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. Denna svarta variant är aningen styvare vilket ger ännu bättre access till fart då du väl trycker på. - Oversize Grip Detta padelracket har aningen längre grepp till skillnad mot många andra modeller från Nox som generellt sätt har ganska korta grepp. Passar perfekt för dig som trivs med ett lite längre grepp samt för dig som ibland spelar med dubbelfattad backhand. - Anti Vibration System (AVS) Gummidelar har applicerats på vardera sida av rackethalsen för att reducera vibrationer vid bollträff då vibrationerna rör sig ned mot handtaget. - Smart Strap System Den nya handledsremmen ''Smart Strap System'' som är en mer påkostad handledsrem som även går att byta ut. Med till denna Limiterade upplaga levereras en röd och en svart handledsrem utan extra kostnad. Vi rekommenderar detta padelracket till en bred målgrupp spelare där allt ifrån kräsna motionärer till mer erfarna spelare som söker ett allroundracket i riktigt läcker förpackning bör ta en extra titt på AT2 Limited Edition 2022.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hård
Material träffyta:
18K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.