Hem Padel Racket Nox AT10 Genius Arena By Agustín Tapia 2023

Nox AT10 Genius Arena By Agustín Tapia 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Ny variant av bästsäljaren AT10 Genius Arena från spanska Nox.

Detta är den nya modellen av AT10 Genius Arena som blev en storsäljare hos oss på Racketspecialisten. Nu kommer den med ny uppdaterad design som vi på Racketspecialisten finner mycket läcker. Årets AT10 Genius Arena By Agustín Tapia har, likt fjolårets, utrustats med handledsremmen "Smart Strap System" som är mer påkostad och även går att byta ut. I övrigt är racketen sig lik, slagytan är tillverkad av det påkostade kolfibermaterialet Carbon 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. Detta padelracketen är droppformat vilket innebär att sweetspotten ligger högre upp i racket jämfört med en rund modell och lite lägre jämfört med ett diamantformat padelracket. Detta ger spelaren en härlig kombination av både fart och kontroll och passar en bred målgrupp spelare. AT10 Genius Arena 2023 är fullproppad med påkostade teknologier från Nox där några av dom listas nedan: - Rough Surface En slagyta på detta padelracket som bäst kan liknas med sandpapper vilket ger bra grepp på bollen och extra effekt i t.ex. kickade smashar. - HR3 Core Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA'' vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. - Anti Vibration System (AVS) Gummidelar har applicerats på vardera sida av rackethalsen för att reducera vibrationer vid bollträff då vibrationerna rör sig ned mot handtaget. - Smart Strap System Likt fjolårets modell har Nox utrustat padelracket med teknologin "Smart Strap System" där har använt sig utav en mer påkostad handledsrem som man snabbt och enkelt kan byta ut. - Carbon Frame En ram uppbyggd i kolfiber gör så att racket blir mer slitstarkt och ger en mer solid träffkänsla. - DCS (Dynamic Composite Structure) DCS är en teknologi som ökar träffkänslan och gör så att bollträffar ut mot ramen har möjlighet att generera bra med fart och kontroll. Oversized Grip Längre handtag för lättare grepp Testomdöme Racketspecialisten: Denna racketmodell från Nox är en padelracket som används till vardags av några av oss på Racketspecialisten. Här känner vi en mycket fin känsla i spelet, både defensivt och offensivt där man alltid känner att man har kontroll på bollen. Denna racket ger en något annorlunda bollträff upplever flera av oss, på ett skönt sätt. AT10 Genius Arena har blivit en storsäljare och vi förstår det, här får man stabilitet, kontroll och och fart rakt igenom. Vi tycker också att sandpappersstrukturen bidrar till bättre bett i bollen. Vi på Racketspecialisten rekommenderar AT10 Genius Arena By Agustín Tapia 2023 till en bred målgrupp spelare där allt ifrån kräsna motionärer till mer erfarna spelare som söker ett riktigt fint allroundracket.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
12K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.