Hem Padel Racket Nox Limitless Control + Padel Bag

Nox Limitless Control + Padel Bag

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 990 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Just nu omåttligt populära Limitless Control och Nox Performance Bag Small till riktigt bra pris!

Nox Limitless Control är ett padelracket som passar perfekt för både motionärer samt tävlingsspelare. Detta padelracket vänder sig till dig som prioriterar kontroll och precision i ditt spel. Nytt med 2022 års modell är den något styvare kärnan HR3 Black Eva Foam. Detta bidrar till bättre respons i det offensiva spelet samt en mer solid träffkänsla. Den svarta färgen på kärnan ger också ett mer exklusivt utseende enligt oss på Racketspecialisten. Racketen har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart, kontroll och känsla i slaget. Racketen reducerar vibrationer vid bollträff på ett mycket effektivt sätt vilket bidrar till en härlig träffkänsla. Ramen är gjord av kolfiber för att säkerställa hållbarheten samt göra racketen mer solid. Slagytan är tillverkad av 3K Silver vilket bidrar till en mjuk och otroligt skön träffkänsla. 3K silver är ett exklusivt ytskikt som innebär att man vävt in glasfiber i 3K kolfiber för att öka spelkänslan. Vi på Racketspecialisten gillar att ytan på detta padelracket är utrustat med struktur som ger spelaren mer spinn och effekt i bollträffen. Vi tycker även att Nox lyckats väldigt bra med designen på detta padelracket då den ger känslan av exklusivitet. Då vi på Racketspecialisten provspelade detta padelracket så kände vi stora likheter med ML10 Pro Cup White/Red. Skillnaden är att Limitless Control är något styvare i kärnan samt har struktur. Den nya kärnan HR3 Black EVA Foam tycker vi gör att 2022 års modell ger några extra procent fart i smashen då du väl trycker på och gör att racketen känns ännu mer solid och påkostad. Sammantaget var den samlade bedömningen att detta är en riktigt skön padelracket att spela med, en padelracket vi kan rekommendera varmt och som flera hos oss på Racketspecialisten spelar med. Precis som alla modeller från Nox har handtaget ett handledssnöre som säkerställer ett säkert grepp vid spel. Det spanska märket Nox har under många år tillverkat padelracketar som används av motionärer och några av världens bästa spelare.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
3K silver
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Nox Limitless Control + Padel Bag
Tillfälligt slut
limitctrl+BPEXPERFORSPE
Butikslager Solna
Nox Limitless Control + Padel Bag
Tillfälligt slut
limitctrl+BPEXPERFORSPE

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.