Hem Padel Racket Nox Luxury Control L.6

Nox Luxury Control L.6

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 995 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Riktigt läcker kontrollracket från Nox i högsta kvalitet.

Luxury Control L.6 är ett padelracket för dig som söker maximal kontroll och precision i ditt spel. Ett av de absolut bästa padelracketarna på marknaden i sitt segment enligt oss på Racketspecialisten. Den lite mjukare kärnan HR3 är en påkostad kärna som bland annat använts i Nox populära padelracket ML 10 Pro Cup. Luxury Control L.6 har en rund form vilket gör den väldigt förlåtande så att även bollträffar längre ut mot ramen erbjuder bra fart/kontroll och träffkänsla. Den topplätta balansen gör det väldigt lättmanövrerat samt bidrar till ytterligare kontroll i slagen. Luxury Control L.6 har ett kolfibermaterialet Carbon 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. Rekommenderas av oss på Racketspecialisten.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
12K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Nox Luxury Control L.6
Tillfälligt slut
PLUXCONL6
Butikslager Solna
Nox Luxury Control L.6
Tillfälligt slut
PLUXCONL6

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.