Hem Padel Väskor Nox Luxury Lamperti Padel Bag Black

Nox Luxury Lamperti Padel Bag Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
895 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nox mest påkostade padelväska. Framtagen för Miguel Lamperti!

Luxury Lamperti Bag är en rymligt padelväska perfekt för dig som vill ha en väska speciellt anpassad för padel. Padelväskan har ett huvudfack med plats för 3 padelracketar samt kläder och skor. På sidan finner vi ett större sidofack med plats för 2 padelracketar som är thermo-isolerat för att skydda racketarna mot temperaturförändringar. Väskan har även två mindre fack för värdesaker och andra mindre tillhörigheter. Självklart finns det även ett separat fack för skor. Denna Padelväska går att bära med sig som en klassisk väska med bekväma handtag. Föredrar du att bära väskan som en ryggsäck så fungerar även det då Nox valt att applicera dubbla axelremmar på väskan. Storlek: 65.5 x 30 x 35
Mått:
65.5 x 30 x 35 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Nox Luxury Lamperti Padel Bag Black
Tillfälligt slut
BPTOURNEGRO
Butikslager Solna
Nox Luxury Lamperti Padel Bag Black
Tillfälligt slut
BPTOURNEGRO

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.