Hem Padel Racket Nox MJ10 Luxury by Majo S. Alayeto 2022

Nox MJ10 Luxury by Majo S. Alayeto 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
I 2022 års kollektion från Nox hittar vi två modeller speciellt framtagna för tvillingarna Alayeto. Detta är Majos modell där vi tycker att Nox lyckats väldigt bra med designen. MJ10 Luxury by Majo S. Alayeto 2022 är droppformad till skillnad från föregående års variant som är diamantformad. Detta gör årets upplaga mer allround och även om vi anser det vara ett offensivt padelracket för backhandspelaren så erbjuder denna upplaga bättre kontroll och precision i spelet samt en något större sweetspot. I detta racket har man valt att lägga den lite styvare kärnan benämnd Multilayered Core Black vilket gör att racketen svarar med bättre kontroll i det lugna spelet och mer fart då man väl trycker på i smashen. Vi på Racketspecialisten gillar ytan på detta padelracket då den har en speciell struktur på ytan vilket ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen. Detta padelracket har ett kolfibermaterialet 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. I Majo S. Alayetos padelracket finner vi flera av Nox påkostade teknologier: - Oversize Grip Detta padelracket har aningen längre grepp till skillnad mot många andra modeller från Nox som generellt sätt har ganska korta grepp. Passar perfekt för dig som trivs med ett lite längre grepp samt för dig som ibland spelar med dubbelfattad backhand. - Anti Vibration System (AVS) Gummidelar har applicerats på vardera sida av rackethalsen för att reducera vibrationer vid bollträff då vibrationerna rör sig ned mot handtaget. - Smart Strap System Nytt med 2022 års modell är den nya handledsremmen ''Smart Strap System'' som är en mer påkostad handledsrem som även går att byta ut. - Rough Surface Struktur på träffytan vilket bidrar till bättre grepp på bollen och bra access till spinn. Ram: 100% kolfiber Träffyta: 12k kolfiber Kärna: Multilayered Black EVA
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
12K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.