Hem Padel Racket Nox ML10 Pro Cup Luxury 2023

Nox ML10 Pro Cup Luxury 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Argentinaren Miguel Lampertis racketval 2023!

ML10 Pro Cup är Nox mest sålda padelracket genom tiderna. Förra året valde man att utveckla detta flaggskepp ytterligare och resultatet blev ML10 Pro Cup Luxury. I år fortsätter nox med denna modell och utvecklar den ytterligare. Nytt för Nox ML10 Pro Cup Luxury är slagytan på 3K kolfiber istället för 3K silver, vilket gör denna något mer styv och solid. Däremot är det fortfarande mjukare jämfört med 12K eller 18K. Detta gör det till det perfekta valet för dig som trivs med en lite mjukare träffkänsla men ändå vill ha dom egenskaperna som kolfiber i slagytan ger. Racketen har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart och känsla i slaget. Racketen reducerar vibrationer vid bollträff på ett mycket effektivt sätt vilket bidrar till en härlig träffkänsla. Ramen är gjord av kolfiber för att säkerställa hållbarheten samt göra racketen mer solid. Kort sammanfattat passar ML10 Pro Cup Luxury perfekt för allt från motionärer till tävlingsspelare. Detta padelracket är även fullproppat med teknologier där några av dessa listas nedan: - DCS (Dynamic Composite Structure) DCS är en teknologi som ökar träffkänslan och gör så att bollträffar ut mot ramen har möjlighet att generera bra med fart och kontroll. - HR3 Core Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. - Smart Strap System Likt fjolårets modell har Nox utrustat padelracket med teknologin "Smart Strap System" där har använt sig utav en mer påkostad handledsrem som man snabbt och enkelt kan byta ut. - Anti Vibration System (AVS) Gummidelar har applicerats på vardera sida av rackethalsen för att reducera vibrationer vid bollträff då vibrationerna rör sig ned mot handtaget. - Rough Surface En slagyta på detta padelracket som bäst kan liknas med sandpapper vilket ger bra grepp på bollen och extra effekt i t.ex. kickade smashar.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.