Hem Padel Racket Nox ML10 Pro Cup Women Silver 2023

Nox ML10 Pro Cup Women Silver 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 199 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Svårt att välja rack? ML10 Pro Cup är en av de mest populära racketarna och kommer aldrig att svika dig.

Ett klassiskt högkvalitativ padelracket i stilren design som vänder sig mot damspelare. Denna serie rack utvecklades i samarbete med världsstjärnan Miguel Lamperti varav förra årets modell var den första. Denna modell är cirka 10 gram lättare jämfört med syskonet Ml10 Pro Cup White/Red. Nytt med 2023 års modell är endast små detaljer i designen. I övrigt är padelracket uppbyggt på samma sätt som fjolårets med anledningen som Nox beskriver: "If it works, why change it?" ML10 Pro Cup Silver 2023 är ett padelracket som passar perfekt för både motionärer samt tävlingsspelare. Racketen har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart och känsla i slaget. Racketen reducerar vibrationer vid bollträff på ett mycket effektivt sätt vilket bidrar till en härlig träffkänsla. Ramen är gjord av kolfiber för att säkerställa hållbarheten samt göra racketen mer solid. Slagytan är tillverkad av 3K Silver vilket bidrar till en mjuk och otroligt skön träffkänsla. 3K silver är ett exklusivt ytskikt som innebär att man vävt in glasfiber i 3K kolfiber för att öka spelkänslan. ML10 Pro Cup Silver 2023 är fullproppat med teknologier där några av dessa listas nedan: - HR3 Core Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. - Smart Strap System Likt fjolårets modell har Nox utrustat padelracket med teknologin "Smart Strap System" där har använt sig utav en mer påkostad handledsrem som man snabbt och enkelt kan byta ut. - DCS (Dynamic Composite Structure) DCS är en teknologi som ökar träffkänslan och gör så att bollträffar ut mot ramen har möjlighet att generera bra med fart och kontroll. - Silver Fiber Glass Slagytan är tillverkad av 3K Silver vilket bidrar till en mjuk och otroligt skön träffkänsla. 3K silver är ett exklusivt ytskikt som innebär att man vävt in glasfiber i 3K kolfiber för att öka spelkänslan. Det spanska märket Nox har under många år tillverkat padelracketar som används av motionärer och några utav världens bästa spelare.
Vikt:
350-365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
3K silver
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Nox ML10 Pro Cup Women Silver 2023
Tillfälligt slut
PML10PRCUSIL23
Butikslager Solna
Nox ML10 Pro Cup Women Silver 2023
Tillfälligt slut
PML10PRCUSIL23

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.