Hem Padel Racket Nox Nerbo WPT Luxury 2023

Nox Nerbo WPT Luxury

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

World Padel Tours officiella racketsponsor är Nox åter igen.

Årets Nerbo WPT har, likt fjolårets, utrustats med handledsremmen "Smart Strap System" som är mer påkostad och även går att byta ut. Racketen är diamantformad vilket ställer högre krav på spelaren. Diamantformade racketar har mindre sweetspot och blir således mer svårspelade men erbjuder ordentligt med fart i slaget då spelaren kommer rätt i träffen. Den topptunga balansen hjälper spelaren med mer tyngd i slagen i det offensiva spelet. Luxury Nerbo WPT har ett kolfibermaterialet 18K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. Nerbo WPT är fullproppad med påkostade teknologier från Nox där några av de listas nedan: - Anti Vibration System (AVS) Gummidelar har applicerats på vardera sida av rackethalsen för att reducera vibrationer vid bollträff då vibrationerna rör sig ned mot handtaget. - Smart Strap System Likt fjolårets modell har Nox utrustat padelracket med teknologin "Smart Strap System" där har använt sig utav en mer påkostad handledsrem som man snabbt och enkelt kan byta ut. - Rough Surface Struktur på träffytan vilket bidrar till bättre grepp på bollen och bra access till spinn. - HR3 Black EVA HR3 Black EVA är en multilayered Black EVA-kärna som gör att racketen svarar med bättre kontroll i det lugna spelet och mer fart då man väl trycker på i offensiven. - Carbon Frame En ram uppbyggd i kolfiber gör så att racket blir mer slitstarkt och ger en mer solid träffkänsla. - DCS (Dynamic Composite Structure) DCS är en teknologi som ökar träffkänslan och gör så att bollträffar ut mot ramen har möjlighet att generera bra med fart och kontroll. Vi rekommenderar detta padelracket till den lite mer erfarna motionären eller tävlingsspelaren som gärna vinner bollen med ett vinnande, offensivt slag.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hård
Material träffyta:
18K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.