Hem Padel Racket Nox Pro 5.2 Limited Edition + Padel Bag

Nox Pro 5.2 Limited Edition + Padel Bag

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 145 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Just nu Nox Pro 5.2 Limited Edition och Nox Performance Bag Small till riktigt bra pris!

Nox Pro 5.2 Limited Edition är ett riktigt fint padelracket i detta prissegment. Ett påkostat padelracket med kolfiber i kombination med glasfiber i ramen för maximal hållbarhet. I slagytan har man valt att lägga glasfiber för att ge en mjukare och behagligare bollträff vilket även gör det mer skonsamt mot armen samt bidrar till en större sweetspot. Detta padelracket har en rund form vilket ger en riktigt bra access till kontroll. Den runda formen gör det mer förlåtande så att även träffar lite längre ut mot ramen ger en bra träffkänsla. Det topplätta balansen gör det lättmanövrerat samt bidrar till bra kontroll i slagen. Racketen är utrustad med vibrationsdämpning för att ge en mjuk och behaglig bollträff samt förebygga skador. Träffyta: 3K glasfiber Ram: 30% kolfiber, 70% glasfiber Kärna: HR3
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Nox Pro 5.2 Limited Edition + Padel Bag
Tillfälligt slut
PPRO52+BPEXPERFORSPE
Butikslager Solna
Nox Pro 5.2 Limited Edition + Padel Bag
Tillfälligt slut
PPRO52+BPEXPERFORSPE

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.