Hem Padel Väskor Nox Pro Series Backpack Black

Nox Pro Series Backpack Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
699 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Snygg padelryggsäck från populära Nox

Högkapacitets- och högkvalitativ ryggsäck i Nox-anda. Utformad för att du ska kunna bära och transportera ditt padelracket på ett lättsamt och skyddat sätt. Ryggäscken har flera fack och fickor, inklusive ett separerat ventilerat fack för skor för att hålla de separerade från din övriga utrustning. Ryggsäcken har en stilren och klassisk design och rymmer alla dina tillbehör och har plats på sidorna för bollrör eller vattenflaska. Egenskaper: Smart fack för padelracket Ventilerat fack för skor Ficka på framsidan Två sidofickor, varav en är av mesh-typ för flaska eller bollrör Inre dragkedjeficka Kommer utrustad med smart karbinhake så att du enkelt kan hänga upp din ryggsäck på gallret till banan för att skydde den mot eventuella smutsiga golv eller bänkar. Ergonomiskt handtag Mått: 45x30x23 Kapacitet: 28 liter.
Mått:
45x30x23 cm
Volym:
28 liter
Färg:
Svart
Thermofack:
Nej
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Nox Pro Series Backpack Black
Tillfälligt slut
MOCPROSBLACK
Butikslager Solna
Nox Pro Series Backpack Black
Tillfälligt slut
MOCPROSBLACK

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.