Hem Padel Väskor Nox Pro Series Padel Bag Camel Brown

Nox Pro Series Padel Bag Camel Brown

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
899 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Högkvalitativ och stilren padelväska från Nox

Trots sin kompakta storlek erbjuder denna rackväska stor förvaringskapacitet för att möta alla dina behov. Med sitt funktionella design kan du enkelt transportera dina padelracketar, sportkläder och tillbehör utan att kompromissa med utrymme. Det rymliga huvudfacket gör det möjligt att organisera din utrustning effektivt, hålla den skyddad och redo för användning. Nox Padel Pro Series racketväskor och ryggsäckar är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motståndskraft. Dess eleganta design ger den en touch av sofistikation och stil. Funktioner: Tillverkad av innovativa och högkvalitativa material som förbättrar uthålligheten genom att minska vikten. Nox Thermo Tech-fack med sidöppning designad för att skydda dina rack mot hastiga temperaturskillnader. Huvudfacket är utformat för 3 rack och tillbehör. Du kan använda den som ryggsäck med axelremmarna. Särskilt ventilerat fack för skor. Olika fickor för att förvara dina personliga tillhörigheter. Inkluderar påse för svettiga kläder. Ergonomiska vadderade remmar för enklare transport och bättre luftcirkulation.
Mått:
65x30x35 cm
Volym:
38 liter
Färg:
Brun
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Nox Pro Series Padel Bag Camel Brown
Tillfälligt slut
BPPROSCAMEL
Butikslager Solna
Nox Pro Series Padel Bag Camel Brown
Tillfälligt slut
BPPROSCAMEL

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.