Hem Padel Väskor Nox Street Urban Backpack Black

Nox Street Urban Backpack Black

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
599 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Urban Black Backpack - Mångsidighet när den är som bäst

Upptäck den nya Street Urban Black-ryggsäcken från Nox Padel, det perfekta valet för dig som söker balans mellan avslappnad stil och sportig funktionalitet. Oavsett om du ska till träning, matcher eller bara dina vardagliga aktiviteter, anpassar sig denna ryggsäck efter alla dina behov med en unik och praktisk design. Fack #1: Ett mångsidigt vadderat fack som erbjuder gott om skydd. Det här facket är flexibelt och perfekt för att bära din padelracket. Facket rymmer även de flesta modeller av Laptops. Huvudfack #2: Utformat för snabb och enkel åtkomst till ryggsäckens interiör. Perfekt för att bära din sportsutrustning eller till och med upp till tre padelracketar. Fack #3: Ett dedikerat utrymme för dina personliga tillbehör, som plånbok, nycklar, klubbkort, hörlurar och din mobiltelefon. Allt du behöver, organiserat och inom räckhåll. Fack #4 för Sneakers: Ett separat sidofack med ett speciellt ventilationssystem. Perfekt för att bära dina skor och hålla dem åtskilda från resten av dina tillhörigheter. Tillbehörsfack #5: Ett ytterligare sidofack utformat för att rymma tillbehör som handledsband, bollar och plånbok på ett ordnat och praktiskt sätt. Vadderade remmar och rygg: Garanterad komfort tack vare de justerbara remmarna och den vadderade ryggen som anpassar sig efter din kropp. Bär dina saker bekvämt hela dagen lång. Ergonomiska textilier: Högkvalitativa textilier optimerar inte bara greppet utan främjar även luftcirkulationen, vilket håller din rygg sval och bekväm.
Färg:
Svart
Thermofack:
Nej
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Nox Street Urban Backpack Black
Tillfälligt slut
MOCSTUBLACK
Butikslager Solna
Nox Street Urban Backpack Black
I lager
MOCSTUBLACK

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.