Hem Padel Racket Nox TL10 Future By Tino Libaak 2024

Nox TL10 Future By Tino Libaak 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 849 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

WPT spelaren Valentino "Tino" Libaak's val av padelracket 2024, från Nox Future serie

Designat för en av de mest lovande unga WPT-spelarna, "Tino" Libaak, rankad som nummer 39 på touren, är TL10 Future ett droppformat padelracket från Nox Future-serien. Det här padelracket utmärker sig genom sin anpassningsförmåga i olika matchsituationer och möjliggör hantering av spel från baslinjen med kraftfulla slag, tack vare HR3-kärnan. Samtidigt är det snabbt och smidigt vid nätet, där Tino utnyttjar sitt potential med snabba backhandsvolleys. Träffytan består av 12K aluminiserad kolfiber. Att träffytan är aluminiserad innebär att den upplevs som något mindre styv än en träffyta med 12K kolfiber och är dessutom mindre känslig för temperaturförändringar. TL10 Future har också det laterala anti-vibrationsystemet AVS och en tydligt strukturerad träffyta för att ge dig extra grepp på bollen när det behövs. TL10 Future kommer i en elegant design med stilren färgsättning och svarta detaljer. Serien Future's allround-padelracket. Teknologier Carbon 12K Alum Aluminiserad 12K-kolfiber ger en solid och behaglig känsla vid bollträffen samtidigt som den ökar motståndskraften mot temperaturförändringar. Den upplevs inte lika styv som en vanlig 12K kolfiber träffyta. HR3 Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA'' vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. 3D Texture En grov yta applicerad på den yttersta lagret av träffytan för att förbättra spinn på slag utan att kompromissa med hållbarheten hos den grova texturen. Smartstrap Förnya känslan i ditt racket genom att byta remmen, som i många fall kan slitas ut. Med denna teknologi har du möjlighet att höja hygienstandarden och anpassa ditt padelracket efter dina visuella preferenser. AVS Gummidelar är inbäddade i racketramen för att absorbera eventuella vibrationer som uppstår när bollen hamnar utanför sweetspot. Carbon Frame Genom att använda detta material i ramarna får ramen och padelracketet generellt sett mer styvhet och bättre hållbarhet. DCS - Dynamic Composite Structure Genom att applicera mer material från ramen, upp till fyra centimeter längre in i träffytan, minimeras skillnaden i hårdhet mellan ramen och träffytan. På detta sätt, när bollen träffar utanför sweetspot, minimeras risken för att träffytan spricker och att ditt padelracket går sönder.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hård
Material träffyta:
12K Alum
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Nox TL10 Future By Tino Libaak 2024
Tillfälligt slut
PTL10FUT
Butikslager Solna
Nox TL10 Future By Tino Libaak 2024
Tillfälligt slut
PTL10FUT

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.