Hem Padel Racket Osaka Deshi 2021

Osaka Deshi

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
895 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Prisvärt padelracket från Osaka

Osaka Deshi är ett perfekt padelracket för nybörjaren som vill ha ett enkelt racket att lära sig sporten med. Med sin runda form och låg balans får du en mycket förlåtande känsla i dina slag när du kontrollerat placerar in bollarna. Träffytan är utav 100% glasfiber och kärnan är utav ett mjukt foam, så kallat "Soft Eva Density". Denna kombination bidrar även detta till en än mer förlåtande känsla så att du kan spela dig upp i nivå. Du har en hög felmarginal och kan då öva utan att straffas betydligt mycket.
Vikt:
350-370 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Glasfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Osaka Deshi
Tillfälligt slut
90038
Butikslager Solna
Osaka Deshi
Tillfälligt slut
90038

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.