Hem Padel Racket Osaka Pro Tour Power Soft Black/Blue 2021
Outlet
-38%
Osaka Pro Tour Power Soft Black/Blue 2021
Osaka Pro Tour Power Soft Black/Blue 2021
Osaka Pro Tour Power Soft Black/Blue 2021

Osaka Pro Tour Power Soft Black/Blue 2021

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 595 kr1 595 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Osaka är ett japanskt padelmärke som andas kvalitet.

Detta padelracket har tagits fram tillsammans med experter som har över 30 års erfarenhet av tillverkning av padelracket. Med detta sagt så är Pro Tour Power Soft tillverkad för att ge dig maximala förutsättningar till att lyckas på padelbanan. Pro Tour Power Soft har en mjukare kärna (Medium Density EVA foam) jämfört med sitt syskon Pro Tour vilket gör detta padelracket mer skonsamt och förlåtande mot armen även då du kommer lite fel i träffen. Den mjukare kärnan hjälper också spelare som behöver lite extra hjälp med farten i det offensiva spelet. Även den något lägre vikten gör detta till ett snällare val för armen. Detta padelracket är droppformat och har en medelbalans vilket ger en stor sweetspot och en bra mix av fart och kontroll. Med detta sagt tycker vi att Pro Tour Power Soft vänder sig till en bred målgrupp spelare där både motionärer men även duktiga motionärer/tävlingsspelare kan hitta ett bra racketval i Pro Tour Power Soft. Vi på Racketspecialisten gillar ytan på detta padelracket då den har en speciell struktur vilket ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen. Ram: Ramen är tillverkad med dubbelt lager japansk kolfiber vilket är det mest påkostade och exklusiva på marknaden. Träffytan: Träffytan är tillverkad i 100% japanskt kolfiber för bra respons och en solid träffkänsla. Kärna: Medium Density EVA foam.
Vikt:
355-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Osaka Pro Tour Power Soft Black/Blue 2021
Tillfälligt slut
PR21PTPS
Butikslager Solna
Osaka Pro Tour Power Soft Black/Blue 2021
Tillfälligt slut
PR21PTPS

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.