Hem Padel Racket Osaka Vision Pro Power Hard
Vårrea
-56%
Osaka Vision Pro Power Hard
Osaka Vision Pro Power Hard
Osaka Vision Pro Power Hard

Osaka Vision Pro Power Hard

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 849 kr799 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Kraftpaket från Osaka.

Osaka Vision Pro är ett padelracket som vänder sig till den offensiva spelaren. Med en droppform samt en hög balans gör denna kombination att man får härlig access till fart i det offensiva spelet utan att göra racket allt för svårspelat. Perfekt val för dig som vill få lite mer tyngd i ditt offensiva spel men inte vill gå upp på diamantformat racket med tanke på den mindre sweetspoten. Vision Pro har en styvare kärna (High Density EVA foam) jämfört med sitt syskon Vision Pro Soft vilket gör detta padelracket aningen mer svårspelat men genererar också bättre fart och kontroll då du väl kommer rätt till bollen. Har man problem med tennis/padelarmbåge rekommenderar vi dock den spelaren att kika på Soft-versionen då den är aningen mer skonsam. Vi på Racketspecialisten gillar ytan på detta padelracket då den har en speciell struktur vilket ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen. Ram: 50% japanskt kolfiber och 50% glasfiber. Träffytan: Träffytan är tillverkad i 100% japanskt kolfiber för bra respons och en solid träffkänsla. Kärna: High Density EVA foam är en styv kärna som ska ge maximal fart då du väl trycker på i smashen men även härlig access till kontroll i det lugna spelet.
Vikt:
370-390 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hård
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Hybrid
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Osaka Vision Pro Power Hard
Tillfälligt slut
89995
Butikslager Solna
Osaka Vision Pro Power Hard
Tillfälligt slut
89995

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.