Hem Padel Racket Oxdog Sense Pro 2024

Oxdog Sense Pro 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 795 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Kontrollinriktat toppracket från Oxdog

Oxdog Sense Pro 2024 är den perfekta racketen för spelaren som söker maximal kontroll i sitt spel. Oxdog Sense Pro är ett kontrollracket med offensivare egenskaper i form av mediumhård kärna och hög balans vilket gynnar den mer avancerade och rutinerade spelaren i de offensiva situationer som uppstår under spelets gång. Kärnan från Oxdog kallad medium+ ger extra bra känsla på bollen och bra kontroll på volleys. Oxdog Sense Pro är perfekt för spelaren som vill utmärka sig med välplacerade, kontrollerade slag och lobbar i perfekt längd ända ned till motståndarens glasväggar. Sense är Oxdogs serie av kontrollracketar, där den runda huvudformen och en lägre positionerad sweeespot ger utmärkt kontroll och precision. Sense-serien av padelracket riktar sig till spelare som vill ha gott om kontroll i sitt spel, men det är värt att notera att Oxdogs kontrollrack generellt sett ger mer kraft än liknande racketar från många andra märken. Teknologier - PowerRibs är en teknologi där delar av ramen har något som kan liknas med revben, som genererar mer fart och mer spelkänsla. Varje racket-serie ur Oxdogs sortiment har PowerRibs placerade på olika punkter av ramen. Ur Ultimate-serien som är diamantformade har man placerat PowerRibs i toppen av ramen för att ge racket optimal balans och kraft. - DSH (Double Size Holes) är en teknologi där man har gjort hålen i racketarna i olika storlekar beroende på delen av racket. Detta bidrar till att spelaren får bättre access till spinn, kraft och balans i sitt spel. DSH bidrar även till att sweetspoten blir större, så att träffar utanför sweetspoten ändå blir kontrollerade och kan generera hög fart. - RBS (Racket Balance System) är en teknologi där man som spelare kan förändra balansen på padelracket med hjälp av vikterna som man kan fästa i botten och toppen av racket. I toppen har man möjlighet att fästa en vikt på 4 gram för att ge racket en högre balans. I botten har man möjlighet att fästa en vikt på 8 gram med hjälp av en skruv i bottenknoppen. - VibraDamp System Fiber är en teknologi där man i mitten av handtaget har utrustat racket med silikon, fyra avtagbara silikoninsatser samt en konstruktion i två lager med en PU-topplager. Detta bidrar till att oönskade vibrationer reduceras, så att påfrestningar på armen minskar. - HES-Carbon (High Energy System) är ett hårt kolfibermaterial som används i slagytan av racket som svarar snabbt och överför energi till bollen i form av kraft och hög fart. Denna teknologi används i de mest exklusiva produkter från Oxdog och sätter press på spelaren att komma rätt till bollen vid varje slag, men vid rätt träff får spelaren ut mycket fart i slagen.
Vikt:
365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Oxdog Sense Pro 2024
Tillfälligt slut
8241530
Butikslager Solna
Oxdog Sense Pro 2024
Tillfälligt slut
8241530

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.