Hem Squash Squashracket Prince Phoenix Pro 750
-35%

Prince Phoenix Pro 750

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 695 kr1 095 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Detta squashracket tillhör det absolut senaste från Prince squash. Kombination av nytänkande teknologi och häftig design. I detta squshracket har man valt att använda sig av TeXtreme. TeXtreme är en teknologi som redan idag används vid konstruktion av bl.a. formel 1-bilar, tävlingscyklar, flygplan och sedan något år tillbaka också tennisracketar och squashracketar från Prince. En enkel förklaring av TeXtreme är att man nu kommit på ett sätt att väva grafiten effektivare vilket bidrar till ett starkare och styvare material. Vidare så erbjuder racket rikligt med fart då det glesa strängningsmönstret 14/15 gör att senorna får röra sig fritt. Den topplätta balansen gör detta squashracket väldigt lättsvingat och hjälper dig vid knepiga situationer då du är pressad längst väggen.
Vikt:
130 g
Balans:
Head light
Träffyta:
484 cm²
Strängningsmönster:
14x15
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Prince Phoenix Pro 750
Tillfälligt slut
7S615905
Butikslager Solna
Prince Phoenix Pro 750
Tillfälligt slut
7S615905

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.