Hem Padel Racket Royal Padel M27 Polyethylene

Royal Padel M27 Polyethylene

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 295 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelrack från Royal Padel

Högpresterande rack konstruerade av 100% kolfiber av typen 3K i ytan och i ramen. Designad för spelare på hög tävlingsnivå eller expertnivå. Utomordentliga egenskaper vad gäller prestanda och spelkomfort tack vare sitt polyetengummi med hög densitet och återformning. Racket är gjort i kolfiber som ökar kraften i denna modell, vilket gör det perfekt för den mer tekniskt kräsne spelaren. Ytan är ruggad vilket underlättar vid att få effekt i slaget och stoppbollar. Kolfiberram vilket gör racket slittåligt. Kärnan är en polyetenkärna med hög densitet. Shock Absorption System är ett stötdämpande system i centrum av racket som skonsamt tar bort vibrationer från bollträffen.
Vikt:
360-380 g
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Royal Padel M27 Polyethylene
Tillfälligt slut
m27polye
Butikslager Solna
Royal Padel M27 Polyethylene
Tillfälligt slut
m27polye

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.