Hem Tennis Bollar RS All Court Black Edition 1 rör

RS All Court Black Edition 1 rör

Tillfälligt slut Säker betalning
120 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Robin Söderling i bollform.

En uppdaterad och förbättrad version av RS All Court. Det var länge sedan det hände något revolutionerande på bollmarknaden och vi tycker detta är mycket roligt. Robin Söderling, som alltid varit noga med sin utrustning, menar att tunga tennisbollar ger kontroll men är slitsamma för kroppen och att lätta bollar ofta flyger iväg. Därför har han här tagit fram en lätt tennisboll som ger kontroll och är skonsam mot kroppen. Vi har testat bollen vid flertalet tillfällen och tycker att bollen ger fin spelkänsla och att den också håller relativt länge innan den blir sliten. Vi håller vidare med om att den känns relativt lätt och lättspelad där vi tror de stora vinnarna med denna tennisboll är motionsspelare på alla nivåer. Det blir spännande att se om tennisbollen även kan etablera sig på touren... Tennisbollen kommer att användas i Stockholm Open från och med 2015.
Webblager
RS All Court Black Edition 1 rör
Tillfälligt slut
1314rs1
Butikslager Solna
RS All Court Black Edition 1 rör
Tillfälligt slut
1314rs1

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.