Hem Padel Racket RS Amanda Girdo LTD 2023

RS Amanda Girdo LTD 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Amanda Girdos racketval 2023!

Detta racket är framtaget i samarbete med Amanda själv och är också den modell som hon spelar med på WPT. Racket kommer med en droppform samt en medelbalans vilket passar perfekt för spelare som vill ha en trevlig kombination av fart och kontroll. Slagytan är tillverkad av 3K kolfiber vilket gör den solid utan att kännas allt för styv. Vidare så har racket en mjuk kärna för att erbjuda mer förlåtande träffkänsla även då du inte kommer rätt i sweetspot. Slagytan har en struktur som bäst kan liknas med sandpapper vilket ger extra effekt i t.ex. kickade smashar. Detta padelracket har en lite lägre vikt på 345-360 gram vilket passar dig som vill ha ett lite mer lättsvingat padelracket som är mer förlåtande mot armen. Vi på Racketspecialisten rekommenderar detta padelracket till en väldigt bred målgrupp då den mjuka kärnan, formen samt den lättare vikten gör det relativt förlåtande. Samtidigt spelar Amanda själv med detta padelracket så är du en lite bättre spelare som vill ha en snällare racket med härlig kombination av fart och kontroll borde du ge Amanda Girdos racketval en chans på padelbanan.
Vikt:
345-360 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Hybrid
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.