Hem Padel Racket RS Cobra Edition Black/Green/Orange 2022

RS Cobra Edition Black/Green/Orange

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 295 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Förlåtande padelracket från RS med fokus på kontroll.

RS Cobra Edition är ett perfekt val för dig som är relativt ny på padel men även du som spelat lite mer men vill ha ett racket som är skonsamt mot armen. Ramen består av 100% kolfiber för att göra racketen mer stabil och solid medan träffytan är tillverkad i glasfiber för en mer förlåtande träffkänsla. Kärnan Eva Black är en kärna med fin respons som ger spelaren access till fart samtidigt som en fin kontrollkänsla i varje slag. I slagytan har man även utrustat padelracket med lite struktur för att ge spelaren lite mer bett i bollen och därmed får spelaren mer spin i sitt spel. Cobra Edition har en rund utformning vilket bidrar till en stor sweetspot som i sin tur gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart och känsla. Racketen reducerar vibrationer vid bollträff på ett mycket effektivt sätt vilket bidrar till en härlig träffkänsla. Balansen på Cobra Edition är jämn vilket gör racket mer lättsvingat, mer skonsamt mot armen samt bidrar till bättre kontroll i dina slag. Samtidigt som en fin kontrollkänsla finns, så får spelaren mer tyngd i sina slag vid det offensiva spelet tack vare den jämna balansen. Ram: 100% Kolfiber EV30 Kärna: EVA Black Yta: Glasfiber Slagyta: Struktur
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
RS Cobra Edition Black/Green/Orange
Tillfälligt slut
92090
Butikslager Solna
RS Cobra Edition Black/Green/Orange
Tillfälligt slut
92090

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.