Hem Padel Racket RS Prime Team Women's Edition Black/Blue 2022

RS Prime Team Women's Edition Black/Blue

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 895 kr
Fodral
Glöm inte bollar!
Ergonomiskt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Lättare läckert padelracket från RS

Prime Team är ett padelracket för spelaren som spelat ett tag och vill ta nästa steg i sin padelutveckling. Kärnan som är av EVA Soft Material tillsammans med den mjukare 3K kolfiberytan ger ett lättspelat racket med stor sweet spot. Ramen är av Kolfiber med invävt japansk lättvikts-glasfiber som ger racketen en något mjukare och mer följsam karaktär. Den sandiga ytan skapar ett mycket bra grepp om bollen och hjälper spelaren att skapa både skruv och spinn i slagen. Prime Team Women’s har en lägre vikt (ca 15 gram) samt mjukare kärna än sykonracketen Prime Team. Detta för att vara mer anpassat för damspelare. Vi på Racketspecialsiten rekommenderar detta padelracket till en bred målgrupp spelare där allt ifrån nybörjare till avancerade kan finna sin nya racketvän i RS Prime Team Edition. Passar många padelspelare som inte söker ett specifikt fart eller kontrollracket utan vill ha kombination mellan dessa.
Vikt:
345-360 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
RS Prime Team Women's Edition Black/Blue
Tillfälligt slut
91021
Butikslager Solna
RS Prime Team Women's Edition Black/Blue
Tillfälligt slut
91021

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.