Hem Padel Racket SideSpin Master Hybrid 2022

SideSpin Master Hybrid

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 395 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelracket från argentinska SideSpin.

SideSpin är ett innovativt padelmärke från Argentina som alltid levererat padelracketar i absolut högsta kvalitet. Märket skapades 1994 och har under åren vart ett givet racketmärke för namn som Bela, Pablo Lima och Miguel Lamperti. Detta padelracket kommer med en droppform vilket gör att optimala träffbilden ligger lite högre upp i racket jämfört med ett runt padelracket. Detta tillsammans med den jämt fördelade balansen bidrar till en härlig kombination av fart och kontroll. Ramen är uppbyggd i 100% kolfiber för att göra racket mer stabilt och slitstarkt så att det får en längre hållbarhet. I slagytan finner vi det påkostade materialet kolfiber 3K. Detta innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 3000 kolfibertrådar per cm². Det innebär att spelaren får en fin respons vid det offensiva spelet samtidigt som spelaren får en fin kontrollkänsla i det defensiva spelet. Kärnan är uppbyggd av Black EVA medium. Detta i kombination med den lite styvare träffytan gör SideSpin Master Hybrid till ett padelracket som svarar riktigt bra då du väl trycker på men som även ger fin kontroll samtidigt som den upplevs som lite mer förlåtande i spelet. Precis ovanför handtaget på padelracket finner vi SideSpins påkostade ''brygga''. Denna förstärkning i rackethalsen gör racket mer stabilt så att även träffar lite längre ut mot ramen svarar på ett bra sätt och bryggan hjälper även till att reducera vibrationer vid varje bollträff. SideSpin Master Hybrid har teknologin Sandy Surface vilket är en struktur på slagytan som bäst kan jämföras med sandpapper. Detta bidrar till bättre access till spinn och skruv på bollen. Ett riktigt trevlig och designmässigt läckert padelracket som vi på Racketspecialisten rekommenderar till en bred målgrupp spelare där alltifrån motionärer som vill utmana sig själva till duktiga motionärer/tävlingsspelare som söker ett padelracket med härlig mix av fart och kontroll, bör ta en extra titt på SideSpin Master Hybrid.
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
SideSpin Master Hybrid
Tillfälligt slut
masterhybrid3k
Butikslager Solna
SideSpin Master Hybrid
Tillfälligt slut
masterhybrid3k

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.