Hem Padel Racket Siux Electra ST2 Hybrid 2023

Siux Electra ST2 Hybrid 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 195 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Hybridformat racket av hög kvalitét från Siux!

Siux Electra ST2 Hybrid 2023 är en toppmodell inom padelracketar som är designad för att ge spelaren optimal känsla av god kontroll i defensiven men som även ger access till mer kraft i det offensivare spelet än de klassiska runda kontrollracket. Racketen är en del av Siuxs premiumsortiment och är tillverkad med högsta kvalitetsstandard och noggrannhet. Racketens ram är tillverkad av 100% kolfiber, vilket ger en extremt hållbar och styv konstruktion som är idealisk för spelare som söker maximal kontroll och stabilitet. Racketens kärna är gjord av EVA gummi, en medelhård kärna som ger en bra mix av kontroll och kraft i alla lägen. Siux Electra ST2 Hybrid 2023 är utrustad med en hybrid för att gynna såväl defensiven som offensiven. Padelrackets yta har en 12K kolfiber-sammansättning som ger en hård och tålig yta som är motståndskraftig mot stötar och slag. Den har också en specialdesignad ytstruktur av sandpapper som ger ökad friktion, kontroll och spinn vid träffar. Siux Electra ST2 Hybrid 2023 levereras med en ergonomiskt utformad handtag som ger ett bekvämt och stabilt grepp om padelracket. Handtaget är också utrustat med en Siuxs Vibradrive-teknologi som minskar vibrationer och ökar spelarens komfort på banan. Sammanfattningsvis är Siux Electra ST2 Hybrid 2023 en padelracket som erbjuder en hög nivå av kontroll, kraft och stabilitet. Med sin hållbara konstruktion och avancerade teknologi är detta racket ett utmärkt val för spelare som vill ta sitt spel till nästa nivå.
Vikt:
355-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Hybrid
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Medel
Material träffyta:
12K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Siux Electra ST2 Hybrid 2023
Tillfälligt slut
ElectraST2hybrid
Butikslager Solna
Siux Electra ST2 Hybrid 2023
Tillfälligt slut
ElectraST2hybrid

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.