Hem Padel Racket Siux Pegasus 1K Graphene Lady 2023

Siux Pegasus 1K Graphene Lady

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 995 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Toppracket i en stilren design från spanska Siux.

Siux är ett spanskt padelmärke som erbjuder handtillverkade padelrack med mycket hög kvalitet. Siux Pegasus Graphene 1K Lady är ett droppformat padelracket med en medelhög balans. Kombinationen mellan den droppformade utformningen och den medelhöga ger spelaren en mycket fin balans mellan fart och kontroll, där spelaren snarare får access till lite mer kraft och fart än kontroll. I slagytan har Siux valt att använda sig utav en kombination av dubbelt kolfiberlager i 1K och ett lager av graphene. Denna kombination resulterar i att spelaren får en mer solid träffkänsla med access till mycket kraft och fart i sitt spel, utan att förlora allt för mycket kontrollkänsla. I ramen har Siux utvecklat en ram som kallas BITUBE Carbon Frame, vilket innebär att man har skapat en ram i dubbla 6K kolfibertubar samt en aramid anti-vibrator. Egenskaperna som de dubbla 6K kolfibertuberna ger racket är att racket blir mer slitstarkt samtidigt som stabiliteten i spelet ökar, så att spelaren kan generera mer kraft och fart i spelet med mycket känsla. Aramid anti-vibratorn reducerar oönskade vibrationer och minimerar risken för skador. Kärnan EVA Soft High Recovery består av 5 lager för att ge spelaren de bästa förutsättningar oavsett situation. Den är uppbyggd med mjukare lager för att ge spelaren en förlåtande och kontrollerande som effektivt reducerar vibrationer. Förutom de mjukare lagerna i kärnan har man även använt sig utav hårdare lager för att ge spelaren access till mer kraft och fart i det offensiva spelet. Siux har ett avtal tillsammans med antivibrationssystemet ShockOut. Dessa dämpare går att köpas separat till racket och det sitter även med två dämpare från start i de två hål som är placerade längst ned på padelracket. Dämparna reducerar vibrationerna med upp till 60% vilket stöds av Higher Technical School of Industrial Engineers of the Polytechnic University of Madrid. Dessa bidrar även till en mjukare och mer skonsam träffkänsla.
Vikt:
355-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel, Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
1K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Siux Pegasus 1K Graphene Lady
Tillfälligt slut
pegasus1klady22
Butikslager Solna
Siux Pegasus 1K Graphene Lady
Tillfälligt slut
pegasus1klady22

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.