Hem Padel Racket Slazenger Panther Series Icon Hybrid Gold 2023

Slazenger Panther Series Icon Hybrid Gold 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Allroundracket med mycket fart ur Slazengers nya Panther-serie!

Slazengers första padelracketkollektion är uppkallad efter en av de mest ikoniska tennisracketarna som någonsin gjorts, Slazenger Challenge No.1. Slazenger-legender som Björn Borg, Jimmy Connors, Ken Rosewall och Fred Perry använde tennisracketar från Slazenger. Panther-serien från Slazenger är den första serien i vad som kommer bli en komplett kollektion av helsvarta produkter. Med Panther-kollektionen på padelbanan kommer du få en unik look, med den snygga och stilrena svarta designen med mindre detaljer Slazenger Panther Series Icon Hybrid Gold är handtillverkat i Barcelona, Spanien för den absolut högsta kvaliteten. Speciellt med Panther Series Icon Hybrid Gold är att man i slagytan har använt sig utav Visible Carbon i 12K kolfiber för att ge racket en mer exklusiv look och design. Att padelracket har en slagyta i det styva och offensivt lagda 12K kolfiber innebär att ytskiktet består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. Kärnan Hard Core är tillverkad med 5 lager hybrid Eva Foam för den optimala prestandan. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger dem högre kraft, medan det inre lagret som har en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen. I träffytan har Slazenger även applicerat lite struktur i form utav pantrar som ska ge mer spin och effekt i bollen. Ramen är uppbyggd i 100% kolfiber för att ge racketen en slitstark ram samtidigt som detta bidrar till mer stabilitet och mer solid träffkänsla i spelet. I toppen av ramen har Slazenger även applicerat ett ramskydd i plast för extra skydd. Till skillnad från den "vanliga" Panther Series Icon som har en droppformad utformning har man i detta padelracket utformat racket i en hybrid-droppform. Det som denna utformning ska göra är att ge en större sweetspot och därmed göra racket mer förlåtande och mer högre precision. Den nya formen på racket bidrar tillsammans med den jämna balansen till att spelaren får en perfekt balans mellan fart och kontroll i spelet. Med andra ord passar racket perfekt för spelaren som spelar mycket på en aggressiv offensiv, men samtidigt vill ha mycket kontroll och precision i det pressade och defensiva spelet. Levereras med en racketpåse från Slazenger, men möjligheten finns att köpa till ett heltäckande racketfodral från massvis med varumärken.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Hybrid
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hård
Material träffyta:
12K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.