Hem Padel Racket Stiga Ash Pink 2023

Stiga Ash Pink

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 395 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Mycket lätt padelracket, perfekt för juniorer eller spelare som trivs med mycket lätt padelracket!

Stiga Ash är ett nytt padelracket från Stiga som ger spelaren mycket kontroll och precision i sitt spel. Padelracket kommer i en mycket låg vikt på ungefär 320 gram men har även tjockleken på 38 mm, vilket vanligtvis är standarden på seniorracketar. Anledningen till att man har tillverkat padelracket i en tjocklek på 38 mm är för att man vill att det ska ha samma egenskaper som seniorracketar för att behålla bästa möjliga spelupplevelse. I och med den låga vikten är detta padelracket optimalt för juniorer, damspelare eller rent av spelare som trivs med att spela med racketar med mycket låg vikt. Det kan även vara ett bra alternativ för spelare som har problem med "padelarmbåde"/"tennisarmbåge", då den lägre vikten reducerar påfrestningar på armen. Stiga Ash kommer i en rund utformning och med en låg balans för att ge spelaren access till mycket kontroll och precision i sitt spel. Detta bidrar även till att sweetspoten blir större så att träffar längre ut mot ramen även levererar god kontroll och fart. Perform Frame kallas den hållbara ramen som Stiga har tagit fram tillsammans med deras professionella padelspelare. Soft Foam kallas den mjuka kärna som erbjuder spelaren en förlåtande träffkänsla med hög komfort och mycket kontroll. Triple Fiber Total kallas den unika träffytan uppbyggd i glasfiber. Tillsammans med den mjuka kärnan får spelaren en stor sweetspot, vilket ger racket förlåtande egenskaper med mycket hög kontroll och precision i slagen. Spin Grip kallas den struktur man kan finna i slagytan som ger spelaren access till mer spinn och effekt vid bollträff. Dessutom har Stiga valt att utrusta Ash med ett något längre grepp för att göra det enklare för spelare att använda sig utav dubbelfattade backhands.
Vikt:
310-330 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Hybrid
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior, 8-12 år
Webblager
Stiga Ash Pink
Tillfälligt slut
2203-1117-01
Butikslager Solna
Stiga Ash Pink
Tillfälligt slut
2203-1117-01

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.