Hem Padel Väskor Stiga One Padel Case Black

Stiga One Padel Case Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
995 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Stiga har i samarbete med Hildebrand tagit fram ett smidigt och stilrent padelfodral. Stiga One Padel Case Black är ett snyggt och praktiskt fodral som skyddar ditt racket till och från träningar och match. Fodralet är gjort i 100 % vattenavvisande nylon och har ett justerbart axelband så att du enkelt kan bära det över axeln. Utöver själva huvudfacket finns också två mindre fack med dragkedja, ett på insidan och ett på utsidan. Perfekt för mindre grejer som nycklar, mobil och plånbok. -Klassiskt padelfodral för ett padelracket. -Svart, tidlös design med exklusiva läderdetaljer. -Justerbart axelband gör det enkelt att bära över axeln. -Två mindre fack med dragkedja. -Designat i samarbete med Hildebrand. -100% vattenavvisande nylon.
Webblager
Stiga One Padel Case Black
Tillfälligt slut
9681-1021-01
Butikslager Solna
Stiga One Padel Case Black
Tillfälligt slut
9681-1021-01

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.