Hem Bordtennis Bordtennisracket Stiga Seasons Anywhere Black

Stiga Seasons Anywhere Black

Tillfälligt slut Säker betalning
299 kr
Fodral
Glöm inte bollar!
Skydda ditt racket!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Spela var som helst med Seasons Anywhere!

Stiga Seasons Anywhere är ett speciellt racket utvecklat och konstruerat för att vara slagtåligt och tåla alla olika väder. Som namnet sägas så kan racket användas både inomhus såväl som utomhus utan att egenskaperna förändras. Spelaren får god kontroll i sitt spel, men har även tillgång till en del fart och spinn i slagen. Träffytan har man konstruerat med "honeycomb"-struktur vilket innebär att träffytan består av många hål. Detta bidrar till en slitstarkt yta som oavsett miljö behåller goda förutsättningar till spinn och fart i spelet. Seasons Anywhere är ett perfekt bordtennisracket för familjen, skolan eller företaget som dessutom fungerar utmärkt oavsett väderlek.
Antal stjärnor:
Inga stjärnor
Fart:
45
Spinn:
45
Kontroll:
90
Webblager
Stiga Seasons Anywhere Black
Tillfälligt slut
1210-0122-01
Butikslager Solna
Stiga Seasons Anywhere Black
Tillfälligt slut
1210-0122-01

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.