Hem Padel Racket Stiga Wood Edition Rose

Stiga Wood Edition Rose

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
2 339 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelracket från stiga med en otroligt snygg retro-look

Välkommen till en värld av padelracketar där stil och prestanda möts. Vi på Racketspecialisten presenterar stolt senaste tillskottet från Stiga - deras retrodesignade padelracket i limiterad upplaga! Detta padelracket har en träfanérdesign i rose och snygga detaljer i guld som ger en klassisk touch till ditt spel. Inspirerat av den populära ARC 2-serien, erbjuder detta padelracket en generös slagyta som ger dig enastående kontroll och dynamiskt spel. Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare, kommer detta padelracket att ge dig verktygen för att ta ditt spel till nästa nivå. Med en tunn kolfiber-ytbeläggning blir detta padelracket extra starkt och ökar hastigheten i dina slag. Varje slag i sweetspot blir en kraftfull attack mot motståndet. Tack vare den innovativa konstruktionen kan du räkna med perfekt prestanda och pålitlighet i varje match. Denna modell har Stigas Target Grip-teknologi, teknologin innebär en texturerad yta som ger gott om spinn och låter dig styra bollen med precision och skicklighet. Oavsett om du vill sätta en effektfull slice eller en kraftfull topspin, ger detta padelracket dig den perfekta kombinationen av kontroll och kraft. Den bruna, läderliknande grepplindan ger inte bara en elegant touch utan också en bekväm och säker känsla i handen. Greppet är dessutom lite längre än standard för att göra det optimalt för dig som spelar tvåhandsbackhand. Du kommer att njuta av varje slag utan att behöva oroa dig för kraftiga vibrationer upp i armen eller obehag i greppet. Detta padelracket har en rund form och en låg balans, vilket ger dig mycket kontroll i spelet. Stiga wood edition Birch Med en vikt på 360 +/- 10 gram är detta padelracket perfekt för spelare som söker stabilitet och kontroll utan att kompromissa med manövrerbarheten. Ge dig själv en fördel på padelbanan med Stigas retro-look padelracket. Med dess träfanérdesign i rose, gulddetaljer och imponerande prestanda kommer detta padelracket att ge dig en spelupplevelse utöver det vanliga. Ta tag i detta padelracket och låt det bli ditt vapen för seger. Teknologier Carbon Fusion Den tunna ytbeläggningen av kolfiber ökar avsevärt padelracketens hållbarhet och ger spelaren mer hastighet, utan att förlora kontroll och komfort. Carbo Flexi Frame Med Carbon Flexi Frame menas att hela ramen är tillverkad av kolfiber. Detta bidrar till en extra stöttålig och hållbar struktur med utmärkt stabilitet. Optispot Power En generös slagyta tack vare kombinationen av kolfiber och glasfiber. Detta gör att spelaren kan bygga upp mer hastighet och dra fördel av en större yta. Target Grip Strukturerad yta som ger dig mer spinn och effekt i spelet. Hypersoft Foam En kärna med svart EVA-skum med en specifik densitet som resulterar i en större sweet spot och mer kontroll. Det ger spelaren maximal känsla och en fantastisk respons oavsett om stilen är offensiv eller defensiv. EVA-skummet är otroligt hållbart och gör att ditt padelracket behåller en hög prestandanivå under lång tid.
Vikt:
350-370 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Kol och glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Stiga Wood Edition Rose
Tillfälligt slut
2202-0122-01
Butikslager Solna
Stiga Wood Edition Rose
I lager
2202-0122-01

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.