Hem Utrustning Skydd Sunread Sport Clear Pro
Vårrea
-39%
Sunread Sport Clear Pro
Sunread Sport Clear Pro
Sunread Sport Clear Pro

Sunread Sport Clear Pro

Tillfälligt slut Säker betalning
495 kr299 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Snygga skyddsglasögon för racketsport!

Certifierade skyddsglasögon gjorda för racketsport. Vi på racketspecialisten tycker dessa är perfekta för dig som inte vill använda dina vanliga sol- eller glasögon på banan. Skillnaden i denna Pro modell jämfört med vanliga Sport Clear är att de har ett blåljusfilter som ger ett behagligare ljus och eliminerar alla hälsorisker kopplade till det blå ljuset. De är även hydrofobiskt behandlade vilket ger en smuts- och fuktavstötande effekt. Dessa skyddsglasögon är svarta och gjorda i TR90 vilket är ett extremt tåligt och flexibelt material. Bågens elasticitet gör att de sitter skönt på alla olika typer av huvudformer. Nässadlarna är ställbara och skalmtopparna är böjbara för att skapa en perfekt passform. Linser i 2 mm polykarbonat gör dom okrossbara och mycket reptåliga. Dessutom optiskt kompenserade som dessutom gör det perifera seendet tydligt. De har även fullt UV400-skydd. Blåljusfilter som ger ett behagligare ljus och eliminerar alla hälsorisker kopplade till det blå ljuset. Hydrofobiskt behandlade vilket ger en smuts- och fuktavstötande effek Sunread Sport Clear är CE-märkta och levereras i ett snyggt fodral med mikrofiberpåse och putsduk. Skyddsklassade enligt både den europeiska standarden EN 166 F och den amerikanska ANSI Z87.1+. Bågbredd: 135mm Linsbredd: 68mm Linshöjd: 42mm Skalmlängd: 118mm
Kroppsdel:
Ögon
Webblager
Sunread Sport Clear Pro
Tillfälligt slut
SR-465-V
Butikslager Solna
Sunread Sport Clear Pro
Tillfälligt slut
SR-465-V

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.