Hem Utrustning Skydd Sunread Sport Focus +1,5

Sunread Sport Focus +1,5

Tillfälligt slut Säker betalning
495 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Slipade skyddsglasögon från Sunread!

Slipade skyddsglasögon i styrka +1,5 gjorda för racketsport. Vi på racketspecialisten tycker dessa är perfekta för dig som inte vill använda dina vanliga sol- eller glasögon på banan. Dessa skyddsglasögon är svarta och gjorda i TR90 vilket är ett extremt tåligt och flexibelt material. Bågens elasticitet gör att de sitter skönt på alla olika typer av huvudformer. Nässadlarna är ställbara och skalmtopparna är böjbara för att skapa en perfekt passform. Slipade linser i 2 mm polykarbonat gör dom okrossbara och mycket reptåliga. Slipningen täcker hela höjden på linsen och 45 mm av linsens bredd. Det innebär att det perifera seendet inte täcks. De har även fullt UV400-skydd. Sunread Sport Clear är CE-märkta och levereras i ett snyggt fodral med mikrofiberpåse och putsduk. Skyddsklassade enligt både den europeiska standarden EN 166 F och den amerikanska ANSI Z87.1+. Bågbredd: 135mm Linsbredd: 68mm Linshöjd: 42mm Skalmlängd: 118mm
Kroppsdel:
Ögon
Webblager
Sunread Sport Focus +1,5
Tillfälligt slut
SR-466-15
Butikslager Solna
Sunread Sport Focus +1,5
Tillfälligt slut
SR-466-15

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.