Hem Tennis Väskor Tennis Bag Green

Tennis Bag Green

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
900 kr595 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Stilren och smidig tennisväska

Tennis Bag Green är en smidig tennisväska med plats för racketar, bollar, skor och andra tillbehör. Denna tennisväska har tre stora fack varav två är thermo-isolerade för att skydda dina tennisrack mot snabba temperaturförändringar. Snabba temperaturförändringar kan påverka dina senor och strängningstryck på ett negativt sätt. Utöver de tre stora facken har väskan ett separat ventilerat fack för skor och ett extra fack på sidan för mindre prylar. Vi rekommenderar denna tennisväska för dig som vill ha med dig 1-2 tennisracket samt skor och ombyte. Du bär väskan antingen i handtagen eller med hjälp av ryggsäcksremmarna. Väskan är tillverkad i slitstarkt material och håller en fin och hög kvalitetsnivå. Perfekt val för dig som vill ha en diskret och smidig tennisväska utan logotype på. Mått (längd, höjd, djup): 77x35x26 cm.
Mått:
77x35x26 cm cm
Färg:
Grön
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Tennis Bag Green
Tillfälligt slut
tenbaggreen
Butikslager Solna
Tennis Bag Green
Tillfälligt slut
tenbaggreen

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.