Hem Padel Racket Vibor-A Lethal Attack 2020

Vibor-A Lethal Attack 2020

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Nyhet från Vibor-A

Den nya Vibor-a Lethal Attack är här, ett högpresterande padelracket för spelare på en högre nivå som söker kraft utan att ge upp kontroll. För dig som gillar topptunga rackets med hög balans passar detta alternativ bra. Materialet är av hög kvalitet och bildar en struktur med extra styrka. EVA soft inre kärna erbjuder en mjuk beröring och bra vibrationsabsorption genom anti-vibrationssystemet.
Vikt:
360-380 g
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.