Hem Padel Racket Vidar Of Båstad Elite Air 2022

Vidar Of Båstad Elite Air

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Padelracket från Vidar of Båstad utvecklat tillsammans med padelspelaren "Barre".

Elite Air från Vidar of Båstad är ett padelracket med oversized droppform och jämn balans som är framtaget tillsammans med en av Sveriges mest framgångsrika padelspelare, Bahark "Barre" Soleymani. Full Carbon 3K är slagyta i 3K kolfiber som man har valt att utrusta Elite Air med. Detta är en styv slagyta som ger spelaren access till fart vid behov samtidigt som en fin precision finns tillgänglig. Ytskiktet har struktur i form av en "sandpappersyta", som ger mer bett i bollen så att spelaren därmed har fin access till spin i spelet. Eva Soft Core (EVA30) är en mjukare kärna som ger spelaren en förlåtande träff även ut mot kanterna av racket. Spelaren får även även möjlighet att enkelt styra och generera fart i spelet själv. Ramen är utrustad i 3K kolfiber för att ge racket en lång hållbarhet och en ordentlig styrka och stabilitet i spelet. Man har även använt sig utav teknologin Vibra Reduction som minskar vibrationer och skapar en skönare och mer skonsam träffkänsla för armen. För att balansera rackets offensiva egenskaper till det mer förlåtande hållet har man då använt sig utav teknologin Maximized Control som är en större hålformation för att skapa en större sweetspot. Den lite lägre vikten tillsammans med balansen gör så att racket blir väldigt lätthanterligt och spelaren kan förflytta racket snabbt i till exempel volleyspelet nära nätet. Sammanfattat är detta, med sina teknologier och egenskaper, ett padelracket perfekt för spelaren som söker ett lite lättare padelracket med en fin mix av fart och kontroll. Kollektionen från Vidar of Båstad är utvecklad med ambitionen att skapa det perfekta padelracket sett till kvalitet, spelkänsla och design. Inspirationen till designen som utmärker kollektionen har hämtats från vidderna kring Båstad, en enkel och dramatisk utformning som kombineras med spansk ingenjörskonst i tillverkning av absoluta toppkvalitet. Alla racketar är tillverkade för hand i Spanien vilket gör att varje enskilt racket är unikt och av yttersta världsklass.
Vikt:
355-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.