Hem Padel Racket Wilson Bela Elite Padel
Vårrea
-41%
Wilson Bela Elite Padel
Wilson Bela Elite Padel
Wilson Bela Elite Padel
Wilson Bela Elite Padel
Wilson Bela Elite Padel

Wilson Bela Elite Padel

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 395 kr1 999 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Denna modell är något mjukare i slagytan och i kärnan jämfört med Bela Pro Padel vilket gör det aningen mer förlåtande och passar dig som tycker Bela Pro är för styv. Bela Elite är också cirka 5 gram lättare än Bela Pro. Wilson Bela Elite är ett påkostat padelracket från Wilson som är fullproppad med deras senaste teknologier. Racket har utvecklats tillsammans med Bela som är den största padelspelaren genom tiderna då han lyckades behålla sin plats som världsetta under hela 16 år. Racketen är diamantformad vilket ställer högre kvar på spelaren. Diamantformade racketar har mindre sweetspot och blir således mer svårspelade men erbjuder ordentligt med fart i slaget då spelaren kommer rätt i träffen. Vi på Racketspecialisten tycker dock att Bela Elite erbjuder en förvånansvärt bra kontroll och precision i det defensiva spelet om man jämför med många andra diamantformade racketar på marknaden. Teknologier: - Carbon Fiber Face Slagytan är tillverkad i kolfiber vilket gör racketen väldigt solid och bidrar till en snabb respons vid bollträff, speciellt i det offensiva spelet. - Soft EVA Foam En mjuk kärna gör racketen mer förlåtande och mer skonsam mot armen. - Arrow head Pattern Struktur på ytan vilket bidrar till bättre spinn och effekt i kicksmashen samt viboran.
Vikt:
365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Wilson Bela Elite Padel
Tillfälligt slut
WR065611U2
Butikslager Solna
Wilson Bela Elite Padel
Tillfälligt slut
WR065611U2

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.