Hem Padel Racket Wilson Bela Pro 2022 + Padel Bag

Wilson Bela Pro 2022 + Padel Bag

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
5 049 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Just nu populära Bela Pro och Wilson Bela Super Tour Padel Bag till fantastiskt bra pris!

Wilson Bela Pro 2022 är ett väldigt påkostat padelracket från Wilson som är fullproppad med deras senaste teknologier. Racket har utvecklats tillsammans med Bela som är den största padelspelaren genom tiderna då han lyckades behålla sin plats som världsetta under hela 16 år. Racketen är diamantformad vilket ställer högre kvar på spelaren. Diamantformade racketar har mindre sweetspot och blir således mer svårspelade men erbjuder ordentligt med fart i slaget då spelaren kommer rätt i träffen. Vi på Racketspecialisten tycker dock att Bela Pro erbjuder en förvånansvärt bra kontroll och precision i det defensiva spelet om man jämför med många andra diamantformade racketar på marknaden. Teknologier: - Premium Carbon Premium Carbon är ett material som täcker slagytan på racket vilket gör den väldigt solid och bidrar till en snabb respons vid bollträff, speciellt i det offensiva spelet. - Firm Foam Core Kärnan är utvecklad för att generera maximalt med fart då bollen får en snabb respons ut från racket. - Arrowhead Pattern Struktur på ytan vilket bidrar till bättre spinn och effekt i kicksmashen samt viboran. Shock Shield Ett vibrationsdämpnings-system som är applicerat i greppet för att reducera vibrationer vid bollträff.
Vikt:
370 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Wilson Bela Pro 2022 + Padel Bag
Tillfälligt slut
WR065511U2+WR8901202001
Butikslager Solna
Wilson Bela Pro 2022 + Padel Bag
Tillfälligt slut
WR065511U2+WR8901202001

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.