Hem Tennis Tennisracket Wilson Pro Staff Precision JR 19

Wilson Pro Staff Precision JR 19

Tillfälligt slut Säker betalning
459 kr
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Pro Staff inspirerat tennisracket för juniorer

För den yngste junioren som är helt ny inom tennis har vi fantastiska nyheter. Vi presenterar stolt Pro Staff Precision-tennisracket, en perfekt följeslagare för resan in i tennisvärlden. Denna racket är särskilt utformad med fokus på att ge den bästa möjliga spelupplevelsen. Med sin innovativa och "luftiga" legeringsram kan du räkna med att din junior får ett tennisracket i den absolut lättaste viktklassen som är idealisk för den tidiga utvecklingen med teknik och manövrering. Junioren kommer snabbt att upptäcka att varje slag känns oerhört smidigt och kontrollerat. Inspirationen bakom Pro Staff-kollektionen lyser igenom i detta racket. Men det här är inte bara en tennisracket, det är en perfekt första biljett till framgång inom tennis. Skäm bort din junior med Pro Staff Precision tennisracket. Passar junioren mellan 2-4 år.
Längd:
486 mm
Balans:
23 mm
Vikt:
169 g
Träffyta:
80 in²
Strängningsmönster:
16x17
Strängad:
Ja
Racketfodral:
3/4 fodral ingår
Senior/Junior:
4-5 år
Webblager
Wilson Pro Staff Precision JR 19
Tillfälligt slut
WR118210H
Butikslager Solna
Wilson Pro Staff Precision JR 19
Tillfälligt slut
WR118210H

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.