Hem Tennis Tennisracket Wilson Pro Staff RF 97 Autograph Roger Federer

Wilson Pro Staff RF 97 Autograph Roger Federer

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Det snyggaste tennisracket på marknaden?

Nu släpper Wilson en ny uppdaterad design på Federers trotjänare Pro Staff RF 97 Autograph. Denna nya modell har exakt samma specifikationer som den tidigare modellen men med en ny stilren design. På avstånd ser racketen helt svart ut men tittar man närmare så ser man att Wilson har lagt ner ett stort jobb med designen. På sidan av ramen har Wilson graverat in texten Pro Staff med laser och på insidan av ramen finner man fina detaljer som t.ex. ett graverat porträtt på Roger Federer samt hans signatur. Racketen ger spelaren en underbar kontroll och avsevärt mer fart än hans tidigare modell. Racketen passar dig som är ute efter det ultimata kontrollracket med maximal precision, komfort samt lite fart. Denna racket passar utmärkt både för motionärer och tävlingsspelare. Nya teknologin Braided Graphite + Kevlar ger ramen ökad styvhet och därmed ökad kontroll och känsla. Amplifeel som är insatt i handtaget reducerar vibrationer samtidigt som den bidrar till mer stabilitet och kontroll i ramen. Racketen levereras osträngad men kan även levereras strängad med Solinco Tour Bite Soft som har blivit utsedd till bästa polyestersena på marknaden av den ansedda tyska tennistidningen Tennis Magazine. För dig som vill ha strängningen exakt likadan som Roger Federer erbjuder vi nu även detta racket med med Champions Choice-senor.
Längd:
686 mm
Balans:
305 mm
Vikt:
340 g
Träffyta:
97 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.