Hem Tennis Väskor Wilson Super Tour Pro Staff V14 15PK Racket Bag 2023

Wilson Super Tour Pro Staff V14 15PK Racket Bag 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 595 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Racketväska från Wilson i Pro Staff design, plats för 15 tennisracket.

Wilson presenterar stolt sin väska som är ett perfekt komplement för högpresterande tennisspelare. Wilson Pro Staff Racketväska har samma eleganta design som Wilsons övriga Pro Staff-sortiment och passar perfekt ihop med den senaste versionen av Pro Staff tennisracket. Väskan rymmer upp till femton racketar i de två huvudfacken som är termoreglerade för att skydda racketarna från extrema temperaturer och bevara spänningen i strängningen. I de stora ytterfacken finns det gott om utrymme där du kan förvara extra utrustning som bollar, grepplindor, extrakläder och andra nödvändiga accessoarer. Väskan kommer även utrustad med ett separat skofack så du kan hålla dålig lukt borta från din övriga utrustning. Förstärkt på sidorna och utrustad med dubbla bärremmar för trygg och bekväm transport är Pro Staff en väska du kan lita på håller länge. Med denna praktiska och snygga racketväska tar du din tennisutrustning till nästa nivå, och du kan känna dig självsäker till och från banan, i alla lägen.
Mått:
73,5x40,5x33 cm
Färg:
Brun
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Super Tour Pro Staff V14 15PK Racket Bag 2023
Tillfälligt slut
WR8021901001
Butikslager Solna
Wilson Super Tour Pro Staff V14 15PK Racket Bag 2023
Tillfälligt slut
WR8021901001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.