Hem Tennis Väskor Wilson Super Tour Pro Staff V14 Backpack 2023

Wilson Super Tour Pro Staff V14 Backpack 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 095 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Ryggsäck från Wilson i Pro Staff design, plats för 2 tennisracket.

Ryggsäck från Wilson som passar perfekt för alla tennisspelare. Wilson Super Tour Backpack har samma stilrena design som Pro Staff-sortiment och matchar den senaste versionen av Pro Staff tennisracket. Här finns gott om plats för allt du behöver ha med dig på banan - Utöver din laptop och dina kläder rymmer ryggsäcken även två st racketar. Dessutom finns en praktisk dragkedjeförsedd ficka på sidan som är perfekt för småprylar som du snabbt vill komma åt. Väskan har ett termoreglerad fack håller dina drycker och snacks svala tills du behöver påfyllning av energi. Väskan har ett ventilerande fack för dina svettiga träningskläder så de får luft och andas när du är på hemväg efter träningspasset eller matchen så att dina kläder förblir fräscha. Med denna ryggsäck får du inte bara en produkt som är funktionell och praktisk utan även stilren och snygg. Allt du behöver för din tennisutrustning har sin plats och är lätt att hitta när du behöver det som mest. Med de bekväma bärremmarna är det enkelt att ta med sig väskan hela dagen, vart du än är påväg.
Mått:
30,5x23x47 cm
Färg:
Brun
Thermofack:
Ja
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Super Tour Pro Staff V14 Backpack 2023
Tillfälligt slut
WR8024601001
Butikslager Solna
Wilson Super Tour Pro Staff V14 Backpack 2023
Tillfälligt slut
WR8024601001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.