Hem Tennis Bollar Wilson Triniti 1 rör

Wilson Triniti 1 rör

Tillfälligt slut Säker betalning
125 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Framtidens tennisboll från Wilson.

Triniti är en ny revolutionerande tennisboll från Wilson som levereras i en förpackningen som är 100% återvinningsbar. Hållbarheten på denna boll är mycket bättre jämfört med en vanlig gasboll. En tennisboll för dig som tycker att bollarna slits för snabbt helt enkelt. Engage Core består av ett material som förlänger bollens livslängd 4 gånger jämfört med en standardkärna. STR Felt är 50% mer flexibelt än standardfilt för mer kärnkomprimering och längre vistelsetider. Detta ger en mjuk och skön träffkänsla. Viktigt att tillägga är att 5% av vinsten stödjer världsomfattande hållbarhetsinsatser. Levereras i oktagoniska rör innehållande 3 bollar.
Webblager
Wilson Triniti 1 rör
Tillfälligt slut
WRT115200
Butikslager Solna
Wilson Triniti 1 rör
Tillfälligt slut
WRT115200

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.