Hem Tennis Bollar Wilson Triniti Pro 18 rör

Wilson Triniti Pro 18 rör

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 430 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Pro modell av populära Triniti bollen från Wilson

Fortsätt att utmana gränserna för hållbar prestation - Triniti Pro höjer tempot och spänningen för tävlingsinriktade spelare som älskar att spela med intensitet. Tillverkad med en premiumvävd filt för konsekvent luftegenskaper och studs, levererar denna boll dynamiska resultat för aggressiva slag. Bollen har den karaktäristiska fräscha bollkänslan som Triniti-serien är känd för, tack vare sin Engage Core, ett integrerat plastomer-material som behåller bollens fräschhet fyra gånger längre än standardtennisbollskärnor. Triniti Pro-bollen är förpackad i en helt återvinningsbar oktagonal pappersfodral, vilket ger den unika kombinationen av innovation och hållbarhet som fortsätter att revolutionera tennisbollsindustrin med sin prestanda. Levereras i oktagoniska rör innehållande 3 bollar.
Webblager
Wilson Triniti Pro 18 rör
Tillfälligt slut
x18WR8204701001
Butikslager Solna
Wilson Triniti Pro 18 rör
Tillfälligt slut
x18WR8204701001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.