Hem Badminton Badmintonracket Yonex Astrox 77 Play High Orange 2023

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Yonex Astrox 77 Play High Orange 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
895 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Förlåtande badmintonracket ur nya Astrox 77-serien.

Astrox 77 Play är ett mer förlåtande badmintonracket om man jämför med syskonen Astrox 77 Tour och Astrox 77 Pro. En stor skillnad från sina syskon i serien är att Astrox 77 Play har en Hi-flex flexibilitet, för att göra denna modell mer förlåtande och lättspelad. Den mycket flexibla flexibiliteten tillsammans med den huvudtunga balansen gör att detta badmintonracket passar utmärkt för antingen nybörjaren eller motionären som vill ha lite mer hjälp med att generera fart i sitt spel. Isometric är en teknologi som Yonex använder sig utav i de allra flesta ramarna. Det ska ge en större sweespot med upp till 7% än ramar med "vanlig" form.Isometric är en teknologi som Yonex använder sig utav i de allra flesta ramarna. Det ska ge en större sweespot med upp till 7% än ramar med "vanlig" form. "Rotational Generator System" kallas teknologin där man har tillämpat motviktsteorin genom att fördela vikten i racket i greppänden, ovansidan av ramen och i skarven mellan rackethuvud och skaft. Denna viktfördelning bidrar till att huvudtunga badmintonracketar hinner återhämta sig snabbare mellan slagen. Slim Shaft är teknologin Yonex har utrustat detta badmintonracket med, där skaftet är tunnare, vilket i sin tur resulterar i att luftmotståndet minskar. Denna Japantillverkade toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för Yonex. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en originalprodukt av högsta kvalitet.
Flexibilitet:
Very flexible
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head heavy
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Yonex Astrox 77 Play High Orange 2023
Tillfälligt slut
R22AX77PLAY-HIOR
Butikslager Solna
Yonex Astrox 77 Play High Orange 2023
Tillfälligt slut
R22AX77PLAY-HIOR

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.