Hem Badminton Badmintonracket Yonex Astrox 77 Pro High Orange 2023

Yonex Astrox 77 Pro High Orange

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
2 195 kr
Välj strängning
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Uppdatering av storsäljaren Astrox 77 Pro.

Astrox 77 Pro är ett toppracket ur nya Astrox-serien. Här finner du en kraftfull badmintonracket i uppdaterad och förbättrad variant för spelaren med offensivt spel. Denna nya Astrox 77 Pro har utvecklats ytterligare och med dess nya teknik och uppbyggnad har man lyckats skapa ett badmintonracket med en ökning av kraft och fart i slagen med 2,9%. Yonex Astrox 77 Pro är ett av de absolut bästa valen för kräsna och duktiga motionärer med de allra högsta kraven på sitt badmintonracket. Självklart är badmintonracket även ett bra val för tävlingsspelare som vill ha ett badmintonracket med mycket kraft och fart i sitt spel, utan att förlora för mycket kontroll och känsla i sitt spel. Med den huvudtunga balansen får spelaren lätt tillgång till mycket kraft och fart i sitt spel, i och med att spelaren får mer tyngd bakom slagen. Med medium flexibilitet får spelaren mer allround-egenskaper där man spelaren enkelt får tillgång till fart, samtidigt som spelaren kan spela med hög precision i sitt spel. Isometric är en teknologi som Yonex använder sig utav i de allra flesta ramarna. Det ska ge en större sweetspot med upp till 7% än ramar med "vanlig" form. Skaftets konstruktion är uppbyggd med två olika teknologier, "High Modulus Graphite" samt "Ultra PE Fiber". High Modulus Graphite är ett slitstarkt grafitmaterial som ger en mycket stark och styv känsla i ramen. Ultra PE Fiber bidrar till en riktigt bra vibrationsdämpande känsla i ramen tack vare sina lätta ultra polyethylene-fibrer. Skarven mellan rackethuvudet och skaftet har man använt sig utav det nya hartsmaterialet "Flex Fuse" som är ett väldämpat material som reducerar oönskade vibrationer och bidrar till mer känsla i varje slag. Detta tillsammans med det förlängda skaftet som är utrustat med "Namnd" som är ett kolfibermaterial, bidrar till en snabbare och hårdare snärt/snapback. Materialet Namnd flexar vid smashar och ger spelaren access till mycket fin fart, medan den hårdnar vid kontrollerade och precisisa slag. Detta i sin tur hjälper spelaren att generera än mer kraft och fart i sitt spel. "Rotational Generator System" kallas teknologin där man har tillämpat motviktsteorin genom att fördela vikten i racket i greppänden, ovansidan av ramen och i skarven mellan rackethuvud och skaft. Denna viktfördelning bidrar till att huvudtunga badmintonracketar hinner återhämta sig snabbare mellan slagen. Super Slim Shaft är teknologin Yonex har utrustat detta badmintonracket med, där skaftet är tunnare, vilket i sin tur resulterar i att luftmotståndet minskar. Energy Boost Cap+ är en teknik i skaftet som ska öka stabiliteten för att förbättra precisionen samt bollkänslan. Denna Japantillverkade toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för din trygghet. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en originalprodukt av hög kvalitet! Racketen levereras som ram i osträngat utförande.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head heavy
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Webblager
Yonex Astrox 77 Pro High Orange
Tillfälligt slut
R22AX77PRO-HIOR
Butikslager Solna
Yonex Astrox 77 Pro High Orange
I lager
R22AX77PRO-HIOR

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.